Wednesday, October 7, 2009

Raya & accident

Duduk baik2 sumaiyah... tu bukan abah punya tu. Masa ni beraya rumah abg ipar di KL.
.
Musim beraya ni, ke sana sini la kami sama ada ke rumah saudara, member dsbnya lebih2 lagi jemputan rumah terbuka bersepah tak menang tangan dan kaki hingga ke malam terpaksa diharungi.
Walaupun cukup meriah tapi tiba-tiba ada anti-klimak pula bila keta masa tengah parking dirempuh oleh trooper yg hendak undur. Sudahnya berlekuk la kat depan keta tu (gambar bawah) dan lebur la ongkos utk baiki. Tapi alhamdulillah semua selamat, takde yg tercedera dlm accident tu.

Ish..ish... ni first time keta ni terlibat accident.. ala sikit je tu.

4 comments:

azharjaafar said...

Kereta dah lekuk. Hati ada lekuk ka?

mutakalim said...

azhar,
hati remuk bila lihat umat menderita...

Ummu Fatimah said...

salam,
ana pun accident gak ari tu. ana sondol kete org hehehe. yg peliknya kete dia (wira) tak apa2 tapi kete ana yg pecah sikit. ish3

mutakalim said...

ummu fatimah,
terima kasih hubby dan puan sekeluarga sudi beraya di rumah kami.
keta dah ok tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails