Monday, March 22, 2010

Cuti di Desaru Lotus...

Cuti sekolah minggu lepas kami ke Desaru lagi tapi kali ni ke Desaru Lotus. Ini bahagian pantai desaru yang lain daripada yang sebelum ini kami datang, tapi sama jugak lah laut China Selatan tu.


Pantai indah dan angin menderu sambil tengok ombak kuat. Tak tahan tengok.... mari mandi..



Kalau nak bersantai tepi pantai sambil duduk-duduk pun best jugak...


Pantai cam biasa...


Yang bestnya, kali ni selain pantai, ada jugak water park maka bebudak dok pi pagi petang...

Water park ada beberapa bahagian... ini bahagian budak bawah umur..



Sumaiyah sejuk, penat, letaih atau takut?


Melompat di bilik hotel...



Blaja berenang....


Tapi hari ni dah kena sekolah..


Farhah pun kena sekolah..

9 comments:

Abang Ben said...

tak sempat cuti2 dengan anak2 kali ini. Next time insyaAllah!

N.A.B.H.M.M said...

salam,
wah da lain dah wajah desaru..last pegi masa sekola menengah asrama dulu..ada kerinduan di situ :(

ziarah76 said...

ben,
insya-Allah, takkan lari pantai dikejar

N.A.B.H.M.M,
sekali air bah, sekali pantai berubah.
kena mandi balik baru hilang rindu

ابن زين الرمباوي said...

subhanallah...

misbah said...

la desaru upenyer..
da dekat ngan umah saye tu kat pengerang..
erm,da setaun gak x balik sane..

ziarah76 said...

misbah,
Oooo..dah lama x balik ye, ingat lagi tak jalan nak balik?

snowcap@kopiah.blogspot.com said...

hehe..insyaallah ingat..

zarzh said...

Desaru memang shanti kawasannya. Akhir tahun lepas masa diSekudai, memang ada niat kesana, tapi nenek saudara diSingapor uzur, jadi keSingapore dengan mak saya. Insyaallah lain kali dapat kesana.

ziarah76 said...

snowcap,
insya-Allah.

Zarzh,
next time bole datang, insya-Allah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails