Thursday, November 19, 2009

Thanks Munir!!

LAST Wednesday I recieved a parcel contain 4 interesting booklets which I considered them as very relevant reading material nowadays. It was from my goooood buddy from the north a.k.a Munir Kangsari . And they're FOC!
I may take some time to digest them aspecially when you know they're all written by mufti and ulamas on current and on going issues in the Islamic world.
On his simple, short yet meaningful letter, among other, Munir said: "Tiada sebarang bayaran yang dipinta hanya asbab dari tulisan saudara, haqq akan dapat dinaikkan & bathil akan dihempaskan."
Fullamakk Allahuakhbar! powerful lagi membakar semangat ayat tu... macam pernah dengar tapi di mana ya? Haiii Munir siapa la aku...huk huk.
Insya-Allah, kita sama-sama doa moga2 Allah sebarkan hidayat di seluroohhh alam ini.
Thank you very much Munir, I really appreciate it.
May Allah SWT grants you with His pleasure in the hereafter.

Copies of 4 booklets written by mufti and ulamas...

4 comments:

FakirFikir said...

Nanti hang ulas buku tu sikit. Yang salafi tu.

Abang Ben said...

dah habis baca, pass kat aku lak. Ilmu kena disebar2kan ;)

ziarah76 said...

Fakirfikir,
maaf geng, aku rasa aku tak dpt ulas dlm blog ni. Takut ada pulak yg salah faham.

Ben,
boleh... nak pos macam zaman dulu2 order CD, zine undergound dari oversea atau pass bila ko balik Msia je?
hehehe

Munir Kangsari said...

malu pakcik. Nnt ada saya hantar lagi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails