Sunday, August 23, 2009

Ikan merah asam pedas


ENTAH tetiba je jadi 'terajin' pulak hari ini, maka sudahnya gua masak lah ikan merah masak asam pedas.
Lagi pon, offday hari ini, apa lah salahnya tolong berasapkan dapur untuk juadah buka puasa... bukan nak tunjuk skill la kan, cuma skill tu sikit2 ada la... hehe

Bahan2 nye ialah:
1- alamak dah macam blog masak-masak pulak, tak jadi lah bagitau bahan2... pikir sendiri lah ye.
Bukan nak bangga la kan, tapi orang rumah kata asam pedas ikan merah ni memang sedap. (ye lah.. takkan nak kata tak sedap pulak kan).

Apapun, jadi lah asam pedas tu juadah kami untuk buka, dan sahur.

4 comments:

مرضيا تي محمد جا ميلي ~ said...

ahaha.
seronoknya orang rumah, tak payah masak;p

mutakalim said...

atie,
ada jugak menu lain yg org umah kena masak..

PenulisBebas said...

Terpandang gambar hidangan ni masa puasa.
Mulut rasa terliur semacam je... :D

***********************************
Sumber Alternatif Untuk Maklumat, Tips, Promosi dan Pengiklanan
[KAUSAR KREATIF INFOMEDIA]
Ruang alternatif untuk kongsi suara anda di Mini Forum Google Group [WARONG KOPI KAUSAR KREATIF]
***********************************

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails