Sunday, January 1, 2012

Iklan rumah sewa dibuka lagi 2012

بسم الله الرحمن الرحيم

Gambar terkini... siap ada pokok daun pandan kat halaman.

Masa berlalu pantas. Maka rumah teres setingkat kami yang disewakan di Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan akan dikosongkan oleh penyewa pada akhir Januari ini. Penyewa yang budiman itu membuat keputusan untuk berpindah kerana membeli sebuah rumah teres dua tingkat di area yang sama. Drpd tiada rumah kpd ada rumah sendiri adalah satu pencapaian kepada pasangan suami isteri muda yg menyewa itu. Tahniah!
Justeru, rumah sewa kami ini sudah pernah didiami dua penyewa, tetapi tuan punya rumah masih belum pernah menetap di situ!. Itu lah dunia...senda gurau main-main, sungguh sementara sifatnya.
Iklan rumah ini pernah dipublish dlm blog ni di SINI , SINI , SINI dan SINI. (Boleh klik untuk tengok gambar lama).
Lokasi rumah ini amat strategik dan kawasannya amat mendamaikan untuk tinggal, sehinggakan penyewa sebelum ini pun membeli rumah di area yang sama. Lokasinya di Seri Kembangan tentulah dekat dengan Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Kuala Lumpur, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Masjid Jamek Sri Petaling, Stadium Bukit Jalil, Giants, Jusco, Pasar Borong, Carefour, TPM dan sebagainya. Kawasan ini juga mudah untuk ke KLIA, Sepang, Dengkil, Banting dan sebagainya dengan lingkaran jalan raya dan highway yang banyak.
Kemudahan di kawasan ini juga dah bertambah termasuk gerai, restoran, kedai-kedai, tadika, petrol station, sekolah...etc dan sebuah surau yang terletak berhampiran rumah sedang dalam proses pembinaan. Ketika ini, masyarakat Islam boleh meramaikan jemaah di surau di sebuah apartment yang juga terletak berdekatan taman.

gambar lama.. masa mula2 ambil kunci




Mengambil kira rate terkini di sekitar kawasan itu, maka kami bercadang mengenakan:
-Kadar sewa RM700 sebulan.
-Deposit 2+1 (deposit sebulan dan sewa rumah masuk 1 bulan)
-Deposit api air RM250
Sesiapa yang berminat boleh meletakkan nombor di ruang komen di bawah. Dan kami akan hubungi, insya-Allah
Terima Kasih.

18 comments:

atiena said...
This comment has been removed by the author.
siti hajar 23 said...

tolong call saya,..hajar 0148409883

ct n family said...

assalam, kawan anak saudara saya sedang mencari rumah sewa di Taman Puncak Jalil ni...sila hubungi Iqbal - 0139975257. Terima kasih... =)

Ziarah76 said...

Saya minta maaf kerana sudah ada penyewa. Baru je bayar deposit etc. T kasih

Keito.Meru said...
This comment has been removed by the author.
XXX XXXXXXXX said...

Tumpang tanya ya..ada rumah2 utk disewa ke disekitar...urgent sangat sangat

0146672462
Shah

de Aviance Bautie said...

rumah dengan tak depoh imigresen bukit jalil?tog call siti 0125970462

Internet Business said...

salam aidilfitri maaf saya just nk bertanya jika ada sesiapa nk sewakan single storey below 550 atau apartment blh sms kat sayA. sy nk pindah klu dpt dlm blan 8 ni.area puncak jalil atau seri kembangan berhampiran pasar borong selangor. tel no 0193926470

Eric Chan said...

Saya ada kawan nak rumah. Eric 0122077189.

MOHD KHAIRI MOHD ARIFUDIN said...

masih ada rumah available? please let me know 0124658194. Saya mencari rumah sewa.

husni91 said...

sy perlukn rumah sewa..0194109173 ain

miz zan said...

Salam..ada kosong x utk bulan depan?bulan 9/2013 atau 10/2013. 012-9227812. TQ.

lil' miss cyro said...

assalamualaikum wbt

rumah untuk di sewa ni ade lagi ke? still same amount?

rina

Nurul Bon said...

Saya mencari Rumah sewa .
Saya akan masuk awal 2014
Harap dapa membantu
019 3514461

KelipKelip said...

Saya mencari rumah sewa area dengkil atau y berdekatan dgn putrajaya..kemasukan jun 2014..urgent..kalo ad umh utk disewakan cntact sy 0132388131..terima kasih atas bantuan

KelipKelip said...

Saya mencari rumah sewa area dengkil atau y berdekatan putrajaya..kemasukan jun 2014..kalo ad tlg contact sy 0132388131.terima kasih atas bantuan

Syarina Ayu said...

Salama. Boleh tak hubungi saya kalau rumah tersebut masih kosong.
SYARINA-0122484548

Nur Syazwanie Zalkepeli said...

Masih kosong ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails