Thursday, February 4, 2010

Baby punya aksi!

Anak-anak aku suka betul tengok video bawah ni:



Korang suka tak?
Semoga kita dapat luangkan masa berkualiti bersama keluarga. Maklum saja lah, kita ni rata-rata selalu sibuk, tak gitu?

Anyway, terima kasih kepada member kausar-kreatif yang sudi membuat header Ziarah76 spt di atas.

3 comments:

Peluncur Islam said...

nak komen ni...

anak-anak adalah amanah kepada ibubapa...ibubapa kena didik menjadi anak bukannya dijadikan pontianak..hehe

suka tengok budak main kasut tyar roda tiga..biar betul video ni..

siap boleh ollie lagi..ramai tu..boleh buat flip lagi.. ai kalah kawe ni...

ziarah76 said...

nauzubillah pontianak..

video tu ada jugak youtube tunjuk the making off... pakai komputer effect

hehehe

sot said...

Anak ibarat kain puteh, hitam kita corakkan hitam la dia. Semoga anak2 kita membesar menjadi anak yg soleh. Kain yg puteh selalu nya akan bertukar warna, mungkin kerana faktor sekeliling, kekotoran alam sekitar, asap rokok, mungkin kerana faktor masa, dsb.

Org kristian pulak faham lain. Kata mereka anak2 lahir dgn penuh dosa. Sebab tu anak luar nikah dah jadi budaya mereka. Maka org kita pun ada byk yg dok ikut rentak mereka. Maka punahlah. Buang anak, gugur anak, dsb.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails