Tuesday, August 17, 2010

Pull Out paper, pokok kurma

RUTIN harian antaranya baca mcm2 paper, Jadi semalam, masa belek2 satu paper, TIBA-TIBA!!!!.... terserempak pulak story pasal rakan seusaha kita yg menanam kurma.... 4 page liputan penuh dgn gambar, fakta detail, ceritara. Wah wah..... ni mesti kawtim baikkkk punya nihh. Tahniah la.


Front page Agro Mega, sisipan Utusan Malaysia 16 Ogos 2010
Berdasarkan artikel pjg lebar tu bole jadi tak menang tangan jawap tepon emel dari pembaca, mudah-mudahan bisnes terus maju.
Kalau berminat boleh call cikgu ni, TAPI INGAT!!! berminat dgn pokok kurma sahaja dibenarkan, berminat dgn orangnya TAK DIBENARKAN!!! oleh ahli keluarganya, kan kak umma ali ( ahlia saya yang tanya  tu )....hehe


page 2 (Agro)

page 3 (Agro)
page 4 (Agro)

Dlm mega mcm2 ada..engineer2 Msia mmg bagus2...
guru2, lecturer2 depa harus dipuji

ICT pun ramai suka baca...

yg masak2 ni orang umah suka ler..
Dlm utusan msia hari isnin sahaja ada banyak pull-out tapi kebanyakkan kita tak menghargai, contohnya sisipan Jawi di atas yg diterbitkan oleh Utusan untuk menunaikan tanggungjawab sosial dan memelihara tulisan jawi. Hari lain, mcm2 sisipan ada. 

9 comments:

Peluncur Islam said...

uiii tanam kurma...
bagus2...

nanti ckit lg murahlah harga kurma kat Malaysia...

baca perlahan-lahan yea...

Yusuftayob....

aisyahHumaira said...

Salam tuan,

Alhamdulillah seronok ye, dpt lihat karkun2 berjaya..Alhamdulillah ALLAH telah murahkan rezeki pd semua karkun2 kita..
Saya tolong iklan juga di blog pokok kurma Cikgu Hj Raof ni yer..InsyaALLAH

Ishak Zaini said...

Aslmkm..


Encik wartawan promote baeek punya..
dengarnya sampai naik jem henset kawan tu terima panggilan n sms bertubi2. hehe..

Allahumma Alhamdulillah..;-)

Umma-ali said...

Aslm,
huhu...agak2 brp percent dpt commission ni?? hehe...jazakAllahukhoir... senyum sempoi pakwe saya baca n3 kali ni...

Imanilmuamal Shoppe said...

Salam Tuan/Puan sekalian...
Saye pun ade link dgn satu blog tentang pembekalan anak pokok kurma tapi di Ipoh, Perak. Sila lawati http://cnccrew.blogspot.com

ziarah76 said...

peluncur Islam,
yusuffff taiiyyyyoobbb (pelahan tapi garau, camne bole?)

aisyahHumaira,
semoga Allah murahkan rezeki juga kpd org yg tolong iklankan.

ishakzaini,
Entah sapa la wartawan tu, tp yg pasti gambar cover tu mmg mantap. entah brapa kali snap agaknya...


kak umma-ali,
kalau saya jadi penulis agro tu, komisyen mudah-mudahan balasan baik di akhirat je le, insya-Allah.

imanilmuamal shoppe,
di k.kangsar rupanya...
ni pun patutnya kena masuk paper gak

mmg mantap...

ابن زين الرمباوي said...

cikgu ni penah kluar masturat kat teluk kemang dulu...rumah hj hisyam dan jumpa dia juga kat mekah 2007...tahniah la...pakai jubah tanam kurma macam arab betol..

ziarah76 said...

zin,
masya-Allah...
kalau pak arab tahu, diorang pun kagum...

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails